Didriksson barnkläder - ytterkläder och vinteroverall för barn

Regniga, snöiga och blåsiga dagar kräver varm, hållbara och slitstarka kläder.Få varumärken är så uppskattade för sina barnkläder som Didriksson. Med ett brett urval av ytterkläder som exempelvis softshell jackor, fleecefodrade regnställ och vinteroveraller erbjuder Didriksson ett närmast heltäckande skydd för ditt barn oavsett väder. Bland Didrikssons barnkläder återfinns en rad välkända och prisbelönta produktionsserier. Vinteroverallen Tignes utsågs till vinnare 2010 i Vi Föräldrars "bästa overall-test" då den fick högsta betyg med hänvisning till dess svåröverträffade hållbarhet, tålighet och i de närmaste totala vattentäthet. 2011 lanserade Didriksson uppföljaren Kilimanjaro som är en uppdaterad och förbättrad variant av den uppskattade vinteroverallen Tignes. Andra nämnvärda och högkvalitativa ytterplagg från tillverkaren är Haig, Boardman, Jesse kids, Kebenekaise och Powell för att nämna några.

Didriksson ytterkläder håller garanterat ditt barn torrt!  

Hemligheten bakom Didrikssons succé är det patenterade Oxford nylon materialet. Denna typ av vattenavvisande nylon-material används bland annat vid tillverkning av sportkläder som t.ex. skidkläder. Med ett tåligt, vattentätt och slitstarkt ytterhölje och en isolerande insida företrädesvis i fleece, har Didriksson på mycket kort tid lyckats bli ett av de ledande outdoor-varumärkena i Sverige.

Idag återfinns fleecefodrat regnställ, vinteroverall och jacka av märket Didriksson hos en mängd återförsäljare av friluftskläder online. Flera webbutiker satsar i särskilt stor omfattning på försäljning av Didriksson barnkläder, några av dessa är Lekmer, Babyshop, Filur, Nelly, Smilebutiken, Bra barnkläder och Outnet.

 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)